GÜMOSED’den elektrikli araç eğitimi

Güney Marmara Oto Servisleri Derneği (GÜMOSED)’ne bağlı üye servisler ve çalışanlarına yönelik, Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler M.Y.O. Öğretim Görevlisi Cafer Kaplan’ın sunduğu elektrikli araçlar eğitimi BESOB Davet salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

GÜMOSED’den elektrikli araç eğitimi

 

Geçtiğimiz günlerde üye bilgilendirme toplantısıyla çalışmalarına hız kazandıran Güney Marmara Oto Servisleri Derneği (GÜMOSED) eğitim toplantıları düzenleyerek sektörün geleceğe hazırlanmasını sağlıyor.

Alanında uzman isimleri dernek toplantılarına davet ettiklerini belirten GÜMOSED Başkanı Ersin Gökdağ özellikle elektrikli otomobiller hakkında çalışmalar yaptıklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

“14 Ekim akşamı BESOB Davet’te gerçekleştirilen eğitimde otomotiv dünyasında gelecek yılların araç teknolojisini kapsayan hibrid ve elektrikli araçlar teknolojisi tanıtıldı. Derneğimiz üyeleri için, elektrikli araçlardaki mevcut risklerin ve tehlikelerin neler olduğu, araçların karşılaşabileceği arıza durumları hakkında ön bilgi ve bu arızaların giderilmesine ait teknik yaklaşımlar hakkında bilgilendirme yapıldı. Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler M.Y.O. Öğretim Görevlisi Cafer Kaplan’ın sunduğu elektrikli araçlar eğitimi BESOB Davet salonunda gerçekleştirdik. Dernek üyesi servisler ve çalışanları, sordukları sorular ile yeni teknolojilere olan meraklarını belli ettiler. Bu türden eğitim çalışmalarını ve üye bilgilendirme toplantılarımızı devam ettireceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X