Gümüşhaneliler Derneği Kır Şenliği İptal Edildi

Gümüşhane İli Kültür ve Yardımlaşma Derneği, yaşanan elim olaylardan ötürü 8. Geleneksel Kır Şenliğini iptal etti. Gümüşhane İli Kültür ve Yardıml…

Gümüşhaneliler Derneği Kır Şenliği İptal Edildi

Gümüşhane İli Kültür ve Yardımlaşma Derneği, yaşanan elim olaylardan ötürü 8. Geleneksel Kır Şenliğini iptal etti. Gümüşhane İli Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlemiş olduğu 8. Geleneksel Kır şenliği 2 Ağustos Pazar günü Çaydeğirmeni Mesire piknik alanında yapılacağı Dernek yönetimi tarafından duyurulmuştu. Gümüşhane İli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Köksal yaptığı açıklamada, “Dernek olarak düzenlediğimiz ve bu yıl 8.cisini yapmayı planladığımız kır şenliğini ülkemizde yaşanan terör olaylarından ötürü iptal ettik. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Olaylarda şehadet mertebesine erişen şehit polis ve askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor, şehit ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Dernek yönetimim adına tüm hemşerilerimize saygılar sunuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X