Günde 10 bin ziyaretçi

Bursa’nın en yeni Alışveriş Merkezlerinden (AVM) Endülüs Park’ın, günde 10 bin ziyaretçiyi ağırladığını bildirildi.

Günde 10 bin ziyaretçi

Şehrin ilk üstü açılabilir AVM’si olma özelliğini de taşıyan Endülüs Park’ın Mehmet Ziya Arslan ile birlikte kurucu ortaklarından olan Mustafa Barutçuoğlu, 60 milyon dolarlık yatırımla 25 bin metrekarelik alanda 83 mağaza ve 250 rezidanstan oluşan Endülüs Park’ın seçkin markalarıyla hizmet verdiğini söyledi. 

Endülüs Park’ı AVM’den ziyade ‘yaşam alanı’ olarak değerlendiren Barutçuoğlu, “İnşaatından, şimdiye kadar yaklaşık 5 bin kişiye istihdam fırsatı yarattık. Ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullara rağmen önemli bir yatırımı hız kesmeden Bursalılarla buluşturduk. Ekonomik darboğaz içinde olan ülkemizde hükümetin attığı adımlarla birlikte bir ivme yaşanacağını düşünüyorum” dedi.

KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPILACAK

Yeni konsept projenin içinde yer alan 250 rezidanstan yalnızca 93 dairenin kaldığına dikkat çeken Barutçuoğlu, “Balat fiyat ortalamaları bazında satışlarımız son derece hızlı gidiyor. 1+1 daireler ortalama 300 bin lira, 2+1’ler ise 400 bin lira civarında satışa sunuldu. 30’a yakın aile buraya taşındı” diye konuştu. Endülüs Park’a ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını da vurgulayan Barutçuoğlu, “Çok yakında Balat’ta köprülü kavşak inşaatı da başlayacak. Bu sayede Mudanya istikametine gidenler, Bademli’ye kadar gitmek zorunda kalmadan, rahatlıkla Bursa istikametine dönüş yapabilecek” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X