Gündem iş güvenliği

Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği Kalite Uzmanlık Grubu tarafından düzenlenen ‘İş Güvenliğinde Liderlik ve Güvenlik Kültürü Oluşturmak’ dün gerçekleştirildi.

Gündem iş güvenliği

Açılışta konuşan KalDer Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay, özel sektörde kalite kavramının yaygınlığının 1990’da KalDer’in kuruluşu ile arttığına dikkat çekti. 

KalDer Bursa Şubesi Çevre ve İş Sağlığı Kalite Uzmanlık Grubu Lideri Bahar Kanlıoğlu ise, sanayi ve toplumda, çevre ve iş güvenliği konularında gerekli olan duyarlılık ve bilincin oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. 

Kanlıoğlu, ”Bugüne dek okullarda 6 bin 500 öğrenciye bilgi ve bilinçlendirme eğitimleri verildi. Çevre, iş güvenliği, ergonomi, atıklar gibi konulara dikkat çekmek amacıyla paneller, teknik geziler düzenlendi” dedi. 

Panelde Dönüşen Adam Şirket Kurucusu Nuri Ersan ‘İş Güvenliğinde Liderlik’, Dupont Türkiye Pazar Lideri ve Kıdemli Danışmanı Nathan Turner ve Dupont Danışmanı Aslı Köse ‘Güvenlik Kültürü Oluşturmak’, Tüpraş Kurumsal Emniyet Müdürü Oğuz Yıldız ‘İyi Uygulamalar’, İmago Gelişim Endüstriyel Psikolog Sezai Aydın  ‘Kültürün Geliştirilememesinin Sebepleri ve Psikososyal Olarak Yapılabilecekler’ konuları üzerine bilgilerini paylaştı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X