Gündemimizde transfer yok

Hamza Hamzaoğlu, ‘Fernandao’yu istedim veya istemedim diye bir şey yok. Fernandao iddiaları asılsız ve yalan’ diye konuştu.

Gündemimizde transfer yok

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, dün katıldığı bir radyo programında transferle ilgili sorulara cevap verdi. Fenerbahçe’den Fernandao’yla ilgili bir soruya ‘Fernandao’yu istedim veya istemedim diye bir şey yok. Fernandao iddiaları asılsız ve yalan’ diye cevaplarken, şöyle devam etti:

‘Devre arasına kadar oynayacağımız maçlar var. O zamana kadar takımımızda ihtiyaç ve eksik bir şeyler hissedersek veya bizi daha iyi tamamlayacak oyuncu durumu ortaya çıkarsa o zaman düşünürüz. Şu an gündemimizde transfer yok. ‘

Kazanmak istiyoruz

Kardemir Karabükspor ile oynayacakları maçı da değerlendiren Hamza Hoca, ‘Zor bir maça daha gidiyoruz. İnanıyorum ki, taraftarımız hiç bir deplasmanda olmadığı gibi Karabük’te de yalnız bırakmayacaktır. Sağ olsunlar bizi sonuna kadar destekliyorlar. Karabükspor takımı lige iyi bir başlangıç yaptı. Orada iyi oyun, iyi mücadele ve sabırla puanlarla Bursa’ya dönmek istiyoruz. Bunun için çok çalışmamız ve mücadele etmemiz gerekecek.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X