3.Lig’deki Bursa ekibi gümbür gümbür!

Bursa Yıldırımspor Teknik Direktörü Murat Gündoğdu, “Hazırlık döneminde skor çok önemli değil. Takım ışık verdi. Gelecek oyuncular da adapte süresini kısaltırsa lige hazır bir takımla gireriz” dedi.

3.Lig’deki Bursa ekibi gümbür gümbür!

Emre KURTBAY

TFF 3. Lig 4. Grup’ta ilk maçında 9 Eylül’de Balıkesirspor karşısında çıkacak Bursa Yıldırımspor’da Teknik Direktör Murat Gündoğdu, takımının ışık verdiğini söyledi. Altınordu ile oynanan maç sonrasında izne çıkan ve yarın 9 gün sürecek Afyon kampına başlayacak mavi beyazlı ekibin deneyimli çalıştırıcısı, bir aile ortamı oluşturduklarını ve bunu lige de yansıtmak istediklerini kaydetti.

ADAPTE OLDULAR

Kamp dönüşü hazır olacaklarını belirten Gümdoğdu, Elimizdeki mevcut kadroyu çok iyi kullanıyoruz. İstediğimiz seviyeye gelecekler. Salı günü Afyon’a kampa gideceğiz. Şu anda kadromuz yüzde 80. 2-3 transferimiz daha gelecek. İnşallah kamp dönüşü hazır olacağız. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Genç oyuncular adapte oldu. Yeni gelenler de uyum sağladı” dedi.

TAKIM IŞIK VERDİ

Hazırlık maçlarında skorun önemli olmadığını ifade eden Gündoğdu, “Bursaspor maçındaki görüntümüz pozitifti. Net bir görüntü verdik. Altınordu maçında ise skor olumsuz görünse de tam kadro 60-65 dakika oynadı. Verimli oynadığımızı düşünüyorum. 4 ilk 11 oyuncumuz olmamasına rağmen istediklerimizi görebildik. Hazırlık döneminde skor çok önemli değil. Takım ışık verdi. Gelecek oyuncular da adapte süresini kısaltırsa lige hazır bir takımla gireriz” diye konuştu.

AİLE ORTAMI OLUŞTURDUK

Bursa Yıldırımspor yönetiminin kendilerine önemli bir destek verdiğinin altını çizen tecrübeli isim, “Afyon’da 3 hazırlık maçı yapacağız. İkisini as kadroyla, birini genç oyuncularla oynamayı planlıyoruz. Yönetimimiz inanılmaz destek veriyor. Çocuklar da bunun karşılığını veriyor. İyi bir aile ortamı oluşturduk. Takım olma yolunda eşikleri atladığımızı düşünüyorum. İnşallah Bursa’yı çok iyi bir şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X