Gündüzle gece gibiyim

Komedyen kimliğinin yanı sıra başarılı bir şair olan Ceyhun Yılmaz, Olay Çekirge’ye verdiği özel röportajda iki zıt duyguyla nasıl yaşadığın anlattı.

Gündüzle gece gibiyim

BENİ EN İYİ  TÜRK HALKI ANLAR

Rol aldığı dizi ve filmlerle, yaptığı şov programlarıyla hep güldüren, şair yönüyle ise duygulandıran Ceyhun Yılmaz, Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu. Hem güldürüp hem ağlatan ender sanatçılardan olan Yılmaz, ‘Ben gündüzle gece gibiyim. İnsan da gündüzle gece gibi neşe ve hüzünden ibaret. Beni en iyi Türk halkı anlar. Çünkü biz gündüz cenazeye gidip akşam düğünde oynayan insanlarız’ dedi.

ANNEM BİLE BANA İNANMADI

Genellikle radyo programında seslendirdiği şiirleri kendisinin yazdığını duyanların buna inanmadığını itiraf eden Ceyhun Yılmaz, gelen tepkilere şaşırmadığını aksine mutlu olduğunu belirtti. Yılmaz, ‘Bu adam aynı zamanda romantik miydi diyenleri duyunca mutlu oluyorum. Hatta rahmetli annem bile bu şiirleri sen mi yazıyorsun diye sormuştu bana’ dedi. Yılmaz, oyunculuk konusunda ise birlikte rol aldığı usta isimler sayesinde parladığını belirtti.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X