Güner’in hayranı işi iyice abarttı!

Lise öğrencisi, 17 yaşındaki Hatice Dakes, hayranı olduğu oyuncu Aslıhan Güner için ‘Hatıra Ormanı’ oluşturulmasına öncülük ettikten sonra şimdi de kütüphanenin raflarını doldurmak için harekete geçti.

Güner’in hayranı işi iyice abarttı!

Hatice Dakes, ‘Asi’ dizisinden itibaren hayranlıkla izlediği Aslıhan Güner’e 17 Aralık’taki doğum günü için ne gibi bir jest yapabileceğini düşünürken rehberlik öğretmeni ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Aylin Sakin’in önerisi ile ‘Hatıra Ormanı’ oluşturulması için harekete geçemeye karar verdi. 

Dakes, bu düşüncesini ilettiği Orhangazi Belediyesi’nin alan başta olmak üzere tam tahsis ederek destek vermesi ve ilçeye davet etmesi ardından tanıştığı ve sosyal medya üzerinden yakından takip ettiği Aslıhan Güner’in kitap tutkusunu göz önüne alarak yeniden bu adımı attığını belirtti.

Hatice Dakes, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’ndeki Derbert Ortaokulu’ndaki kütüphanenin boş olduğunu öğrenince o okuldaki Türkçe Öğretmeni Özkan Bardan ile bağlantı kurarak kütüphaneye ‘Aslıhan Güner’ isminin verilmesi koşuluyla kampanya başlattı. 

‘DUYGULANDIM’

Aslıhan Güner, hayranı Hatice Dakes’in girişimi ile Orhangazi’ye geçen ay giderek adını taşıyan hatıra ormanı için ona ve belediye yetkililerine teşekkür ettiğini adını taşıyacak okuldaki kütüphane girişiminden duygulandığını söyledi.

Güner, “Faydalı şeyler olunca ben de elbette destek veriyorum. Kütüphane için ben de elimden geldiğince yardım yaptım, desteğimizi vereceğiz. Önem verdiğim şeylerden biri kitap okuma alışkanlığını özendirmek. Hatice başta olmak üzere bu çalışmalara katkı veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X