Güneş dikkat çekti!

Deneyimli teknik adam, oyuncularına antrenman öncesi ilk 5 haftada yapılan hataları anlatıp, uyarılarda bulundu.

Güneş dikkat çekti!
Bursaspor lige verilen arada çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Dünü çift antrenmanla geçiren yeşil beyazlılar sabah kondisyon salonunda çalıştı.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş, akşam idmanı öncesi oyuncularına etrafına toplayarak uyarılarda bulundu.
 
Ligin ilk 5 haftasında yapılan hataları anlatan deneyimli teknik adamın bazı isimleri özel olarak ikaz ettiği gözlendi. Yine kondisyon ağırlıklı bir idman yapan Timsah’ta gribal enfeksiyon geçiren İbrahim Öztürk ve Bekir Yılmaz takımdan ayrı düz koşu yaptı.
 
Milli takımlarda bulunan Ozan Tufan, Enes Ünal, Okan Koçuk, Emre Taşdemir, Bakaye Traore, Aziz Eraltay ve Ertuğrul Ersoy antrenmanda yer almadı.
 
Yeşil Bursa’yla maç var
 
Bursaspor bugün pilot takım Yeşil Bursa ile bir hazırlık maçı yapacak. Özlüce Tesisleri’ndeki mücadele saat 17.00’de başlayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş’in özellikle maç eksiği bulunan isimleri oynatması bekleniyor.
 
Şener operasyon geçirecek
 
Bursaspor’un tecrübeli savunmacısı Şener Özbayraklı bugün burnundan bir operasyon geçirecek. Genel Menajer Adil Cenkçiler, Şener’in sadece bir gün antrenmana çıkamayacağını belirterek, “Operasyonun ardından takıma katılacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X