Güneş ne yapacak?

Bursaspor’la bağlarını koparan deneyimli teknik adamın Haluk Ulusoy’un aday olmasından sonra federasyon seçimlerini de bekleyebileceği iddia edildi.

Güneş ne yapacak?

Galatasaray’la oynanan final maçı sonrası Başkan Recep Bölükbaşı ile ayaküstü yaptığı görüşmenin ardından Bursaspor’la bağlarını koparan Şenol Güneş’in bundan sonra izleyeceği yol merak ediliyor. 

Yeşil beyazlı yönetimle bir daha görüşmeyeceğini açıklayan deneyimli teknik adamın aldığı teklifleri değerlendirdiği öğrenildi. Gerek Beşiktaş’tan gerekse yurt dışından teklifler alan Şenol Hoca’nın kafasını karıştıran ise bu ay içinde yapılacak federasyon seçimleri. 

MİLLİ TAKIM BEKLENTİSİ

Haluk Ulusoy’un federasyon başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından Şenol Güneş’in Milli Takım için bir beklenti içersine girdiği ve aldığı teklifleri bekletebileceği iddia edildi. Bu arada Slaven Bilic’le yollarını ayıran ve teknik direktör arayan Beşiktaş’ta  Başkan Fikret Orman’ın Şenol Güneş’ten görüşme talep ettiği ve anlaşmak için zemin arayacağı da gelen haberler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X