Güneş olmadı rota Avcı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören dün tecrübeli teknik adamla bir araya gelirken, anlaşma sağlanmadığı öğrenildi.

Güneş olmadı rota Avcı

A Milli Futbol Takımı için teknik direktör arayışı sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, süreci görüşmek üzere dün toplandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in görevine geçtiğimiz hafta son verilmesinin ardından Milli Takım için gündeme gelen ilk isim Şenol Güneş olmuştu. Bu konuda somut adım atmak isteyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, dün Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelerek teklifi iletti.

BEŞİKTAŞ AÇIKLADI

Bu kritik görüşme ile ilgili bir açıklama yapan siyah beyazlı kulüp, görüşmenin Başkan Fikret Orman’ın bilgisi dahilinde gerçekleştiğini ve 4 maçlık süreç için yapılan teklifin Milli Takım ve kulübe katkı sağlamayacağı yönündeki ortak karar nedeniyle reddedildiğini açıkladı. Futbol Federasyonu’nun bunun üzerine rotasını Medipol Başakşehir’i çalıştıran Abdullah Avcı’ya çevirdiği ve başarılı teknik adama teklif götüreceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X