Güneş’in dileği!

63. yaş gününü Özlüce’de kutlayan Şenol Hoca, ‘Tek dileğim, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak ve bu pastanın üzerindeki final sevinci fotoğrafını, kupa kaldırırken çekilecek olan fotoğraf ile yenilemek’ dedi.

Güneş’in dileği!

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in 63. yaş günü yeşil beyazlı futbolcular ve teknik heyet tarafından kutlandı. Özlüce Tesisleri’nde yapılan kutlamaya Şenol Hoca’nın minik torunu Zeynep Egemen de internet üzerinden gönderdiği kutlama mesajı ile katıldı. Bursasporlu oyuncuların ve teknik ekibin tebriklerini kabul eden Güneş’e pastasının ilk dilimini İdari Menajer Adil Cenkçiler takdim etti. Kaptanlar Ozan İpek, Volkan Şen ve Serdar Aziz Şenol Güneş için hazırlanan fotoğrafı hediye etti.

İlk kez kutluyorum

Teknik Direktör Şenol Güneş yaptığı konuşmada, ‘Bugüne kadar çalıştırdığım takımlar sezon mayıs ayı içerisinde bittiği için kutlama fırsatımız olmuyordu. Bu sezon Türkiye Kupası finali için sezon uzadığından sizlerle birlikte doğum günümü kutlama fırsatım oldu. Bu sürpriz için hepinize çok teşekkür ederim. Tek dileğim Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak ve bu pastanın üzerindeki final sevinci fotoğrafını, kupa kaldırırken çekilecek olan fotoğraf ile yenilemek’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X