Güneş’ten çarpıcı sözler; KELLE ALMAYI BIRAKALIM!

A Milli Takımın teknik patronu Şenol Güneş’ten çarpıcı sözler… Şenol Hoca, “Sonuçlara bağlı hoca kellesi almak yerine, düşüncelere ve uzun vadeli planlara göre konuşursak hem o işi yapanlar hem de eleştiriyi yapanlar daha güçlü olurlar” dedi.

Güneş’ten çarpıcı sözler; KELLE ALMAYI BIRAKALIM!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hırvatistan karşılaşması öncesinde basın toplantısında soruları yanıtlarken, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güneş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak sözlerine başlarken, “Atamıza saygı duruşunda bulunduk. Unutmadık, unutmayacağız. Gösterdiği yolda ülkemiz için gitmeye devam edeceğiz. Oyuncularımızın hepsi heyecanlı. Ülkeyi temsilen güzel şeyler sunmak istiyoruz” diye konuştu.

KAZANMAMIZ GEREKİYOR
3 müsabaka için kampa girdiklerini belirten Şenol Hoca, “Rusya’yla FIFA sıralamasında hemen hemen aynı seviyedeyiz. Hırvatistan güç itibariyle daha etkili isimleri olan bir takım. Uluslar Ligi’nden çıkabilmek için Rusya ve Macaristan maçlarını kazanmamız gerekiyor. Abdülkadir ve Gökhan bizimle olamadı. Ufak tefek sakatlıkları olanlar var. Çağlar’ın oynama durumu zor. Cenk döndü, değerlendirilebilir. Burak’ın sakatlığı var. Kenan’ın belinde rahatsızlığı var. Mert’le başlamayı düşünmüyorum. Uğurcan’la başlayıp Altay’ı sahaya sürmeyi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

HERKESİN İÇİNE SİNENİ YAPACAĞIZ
Basın toplantısına kendisiyle birlikte katılan Nazım Sangare’nin kadroda olmasına karşın Fenerbahçe forması giyen bir diğer isim Gökhan Gönül’ün olmamasıyla ilgili konuşan deneyimli teknik adam, “Her oyuncuya kapımız açıktır ama her oyuncuyu alacağımız anlamına gelmez bu. Bütün kamuoyu bilsin ki yanlış iş yapmayacağız ve herkesin içine sinen doğru iş yapacağız. Türk oyuncuların bu ülke için en iyisini yapacağını biliyoruz. Heyecanla kenarda bekleyen, kadroya şu anda girmeyen oyuncu belki yarın kadroda olacaktır.” dedi.

SONUÇLARA GÖRE OLMAMALI
Kadroda olmayan bütün oyuncuları takip ettiklerini söyleyen Şenol Güneş sözlerini şöyle tamamladı: “Genel kültürün yanı sıra spor kültürümüzün de üst seviyeye çıkması için çalışıyoruz. Toplantılarda futbolculara güçlü olabilmeyi anlatmaya çalışıyoruz. Bunlar zaman içinde yerini bulacaktır. Kulüplerdeki spor hayatlarını ve özel hayatlarını da denetlemeye çalışıyoruz. Sadece kendilerini temsil etmiyorlar, yeni gelecek nesillere de örnek oluyorlar. Takım içinde sorumlulukları var. Bu takımın bir iskeleti var ama bu isimleri geçmek için çalışacak oyuncularımız.”

DAHA GÜÇLÜ OLURLAR
“Milli takıma gelen oyuncuları Avrupa’daki takımlar almak ister. Burak belki yarın (bugün) kötü oynayacak ama şu anda Lille’de gollerini atıyor. Vedat Muric beğendiğim bir oyuncuydu benim, Sörloth da öyle ama Avrupa’daki takımlarında şu anda oynamakta zorlanıyorlar. Demek ki Türkiye’de futbol oynanıyor. Sonuçlara bağlı hoca kellesi almak yerine, düşüncelere ve uzun vadeli planlara göre konuşursak hem o işi yapanlar hem de eleştiriyi yapanlar daha güçlü olurlar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X