Güney’de Avrupa heyecanı

Ligde Avrupa biletini alacak ekibi de belirleyecek Bayanlar Voleybol Klasman Grubu ikinci devrenin ilk günün de Büyükşehir Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Güney’de Avrupa heyecanı

Bayanlar Voleybol Klasman Grubu’nda ikinci yarı bugün start alıyor. Play-off etabı ilk turunda rakiplerine mağlup olan ekiplerin ligdeki 5 ile 8. sıradaki yerlerini belirleyecek Klasman Grubu ikinci devresinde Büyükşehir Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor da ter dökecek. İlk devresi de Antalya’da gerçekleştirilen Klasman Grubu’nda ekipler yine Antalya’da mücadelelerine devam edecek. 

İlk devre sonunda 7 puanla liderlik koltuğuna oturan Büyükşehir Belediyespor ile ilkyarıda şanssız yenilgiler alarak 2 puanla son sırada yer alan bir diğer Bursa ekibi Niulüfer Belediyespor ikinci devrenin ilk maçında karşılaşacak. 

DERBİ 19.00’DA BAŞLIYOR

İki Bursa ekibi karşı karşıya getirecek derbi saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma Antalya Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Klasman Grubu’nun ilk devresinde oynanan maçı Büyükşehir Belediyespor 3-0 kazanmıştı. Bu arada gruptaki diğer maçta saat 17.00’de Trabzon İdmanocağı ile Sarıyer Belediyespor karşı karşıya gelecek.

TAKIMLAR    O    G    M    AS    VS    P 

BÜYÜKŞEHİR    3    2    1    8    4    7 

TRB. İDMANOCAĞI    3    2    1    6    5    5 

SARIYER B.    3    2    1    6    6    7    4 

NİLÜFER B    3    –    3    5    9    2

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X