Güney’de Bursa fırtınası

Antalya’daki iki organizasyonda da takımlarımız kürsüye çıktı. 23. Alanya Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası’nda Mudanya GSK kızlarda şampiyon olurken, Bursa Hentbol erkeklerde ikinci, Nilüfer Belediyespor da 2005-2006 doğumlularda üçüncü oldu.

Güney’de Bursa fırtınası

ÖMER BİLİK

Alanya’da dün tamamlanan Açık Alan Minikler Türkiye Hentbol Şenliği’nde kızlarda Mudanya Gençlik Spor Kulübü, üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaştı. Mudanyalı hentbolcular final karşılaşmasında Manisa Turgutlu Belediyespor’u 14-9 yenerek üst üste 2. kez ipi göğüsledi. Antrenörler Merve Atak, Şükran Kaya, Gürkan Öktem ve Emre Çöleliler tarafından organizasyona hazırlanan Mudanya ekibi, hiç maç kaybetmeden kupaya uzandı.

3 DERECE GELDİ

22 takımın katıldığı Minikler Hentbol Şenliği’nde erkeklerde Bursa Hentbol Spor Kulübü de ikincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Alanya’da gerçekleştirilen diğer organizasyon olan 23. Alanya Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası’nda da derece elde ettik. Türkiye Hentbol Federasyonu ve Alanya Belediyesi’nin birlikte düzenlediği organizasyonda 2005-2006 doğumlu erkeklerde Nilüfer Belediyespor üçüncü olmayı başardı. Böylece 2 turnuvada Bursa ekipleri 3 kez kürsüye çıkmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X