Güngör isyan etti!

Aydınspor maçı için oyuncularına yüklenen İnegölspor’un teknik patronu, “Deplasmanda 1-0’ı yakalamışsın ama ilerideki adamların 2’yi 3’ü atamıyorlar. Bu kadar kısa takımdan kafa topu alamıyorsak nasıl olacak bu iş” dedi.

Güngör isyan etti!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig’e şampiyonluk parolasıyla başlayan İnegölspor’da, 5. hafta sonunda Teknik Direktör Serhat Güller ile yollarını ayrılmasıyla göreve gelen Taşkın Güngör de isyan etti. 1-1 biten Aydınspor 1923 maçının değerlendirmesini yapan Güngör, ‘Bu tip maçlarda 1-0’ı yakalayan takım 2 ve 3’ü yapması gerekiyor. 

Deplasmanda öne geçmişsin, rakibin arkayı boşaltmış ama ilerideki oyuncularımız fark yapacak goller atamıyor. Ayrıca bunun üstüne biz teslim oluyoruz ve kısacık takımdan bir tane kafa topu alamıyoruz, kontra yapamıyoruz. Nasıl olacak bu iş? Şu an yapacak birşey yok. Elimizdeki sporcu kadrosunu daha fazla çalıştırıp geliştireceğiz’ diye konuştu. Güngor ayrıca yarın sahalarında oynayacakları maçta Bucaspor’u yenmekten başka çarelerinin bulunmadığını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X