Güngör topu futbolculara attı!

İnegölspor teknik direktörü Taşkın Güngör, bordo beyazlı oyuncuların hücumda ve defansa çok eksiklerinin olduğunu söyledi.

Güngör topu futbolculara attı!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta son 5 haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından zor günler geçiren İnegölspor’da kötü gidişin önüne bir türlü geçilemiyor. Teknik Direktör Taşkın Güngör, Bucaspor maçında pozisyonlar bulmalarına rağmen sahadan yenilgiyle ayrılmalarının üzüntü verici olduğunu söyledi. Güngör, “Oyuna mağlup başlamak kolay değil. Tüm planlarımızı alt üst etti. 2. yarı rakibe baskı kurup beraberliği yakaladık. Pozisyonlar da bulmamıza rağmen bir türlü galibiyet golünü atamadık. Saçma sapan bir golle mağlup olduk” dedi.

GOL ATMAK BECERİ İSTİYOR

Futbolcularının ikinci yarıdaki mücadelesinden memnun olduğunu vurgulayan Taşkın Güngör, “Gol atmak beceri istiyor. Son paslarda çok kritik hatalar oldu. O pasları versek daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Uzatmalarda yediğimiz gole karşılık verme şansımızda yok. Gol öncesi hakemin faulü neden vermediğini merak ediyorum. O top gitti gol oldu. Kalan 5 maçta en yüksek puanları toplayıp ikinci yarıya daha umutlu başlarız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İNSİYATİF ALMALILAR

Takımdaki eksikliğin beceriksizlik olduğunu söyleyen Güngör, “Bunu futbolculara söylediğimi açık açık belirtmek istiyorum. Ne hücumda ne de defansta hiçbir ekstramız yok. Ekstra sporcu grubuna sahip değilsen takım olmak zorundasınız. Takım olmaya çalıştık ama son vuruş ve defansif anlamda kaybediyoruz. Sporcularında biraz daha inisiyatif alması gerekiyor. O konuda biraz sıkıntılıyız galiba” dedi. İnegölspor pazar günü Gümüşhanespor deplasmanına çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X