Güngören virajı 3 puanla geçilecek!

Orhangazispor, tehlikeli bölgeden çıkmak isteyen rakibi karşısında galip gelerek hem Erzin Belediye maçını telafi etmek, hem de play-off için umutlanmak istiyor.

Güngören virajı 3 puanla geçilecek!

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Orhangazispor, haftasonu deplasmanda konuk olacağı İstanbul Güngören maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Kırmızı siyahlılarda kırmızı kart cezalısı olan kaptan Mesut’a ikinci ceza Teknik Direktör Nevzat Dinçbudaktan geldi ve kendisini ‘sorumsuzca davranışı yüzünden’ antrenmanlara almadı. Orhangazispor’da ayrıca sakatlıkları süren Mahmut ile Kerem’in durumu maç günü belli olacak.

Zor maç olacak!

Orhangazispor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, İstanbul Güngörenspor’un tehlikeli bölgeden uzaklaşmak adına elinden geleni yapacağını, akıl direnci olan tarafın galibiyete yakın olacağını söyledi. Diçbudak, ‘Güngörenspor’un kendi evinde ve dipten kurtulmak için can havliyle bir mücadele ortaya koyacağını tahmin ediyoruz. İki takım açısından da zor bir maç olacak. Biz önümüzü açmak, rakip ise tehlikeli bölgeden kurtulmak istiyor. Akıl direnci fazla olan taraf bu maçı kazanacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X