Günlerini görecekler!

Önceki gece Kıbrıs’ta sahneye çıkan Bülent Ersoy, Isparta’da kulaklarını kestikleri köpeğin görüntülerini sosyal medyada kullanarak büyük tepki toplayan iki gence tüm Türkiye’ye emsal olacak bir dava açacağını söyledi.

Günlerini görecekler!

PEŞLERİNİ BIRAKMAYACAĞIM

Kıbrıs’ta verdiği keyifli konser öncesi konuşan Bülent Ersoy, zavalı köpeğin kulaklarını kesip, o görüntüleri sosyal medyada yayan Ispartalı iki gence olan kızgınlığını dile getirdi.

Kürk kullandığı için hayvanseverler taarfından sık sık eleştirilen Diva, ‘Avukatım çocuklar hakkında dava açıyor. Talimat verdim işin peşini bırakmayacağım. Kulak nasıl kesilir, günlerini göstereceğim onlara. Hayvanlara eziyet edenlere karşı örnek bir dava olacak’ dedi.

ÜNLÜLER DİVA’YLA EĞLENDİ

Konserinde seyircisini tepeden tırnağa maviye büründüğü görkemli kostümü ve sıradışı makyajıyla selamlayan Bülent Ersoy, ‘Bu gece nazar boncuğu gibiyim, bana nazarınız zor değer’ diye espri yaptı.

Bülent Ersoy’u izleyenler arasında Kıbrıs müdavimi ünlü oyuncular Selçuk Yöntem, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan da vardı. Konser boyunca Bülent Ersoy’u yakın koruması da adım adım takip etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X