Gurbetten Gizem geldi

Yeni sezona yeni bir kadroyla girmeyi planlayan filedeki gururumuz, İsviçre’nin Volero Zürih takımından Gizem Karadayı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Gurbetten Gizem geldi

ERKAN SAĞLIK

Kadınlar Voleybol Ligi’ndeki başarılı temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor, yeni sezona hem Türkiye’de hem de Avrupa’da iddialı girebilmek için kadro yapılanmasını sürdürüyor… 

Mavi beyazlı kulüp, dün İsviçre’nin Volero Zürih takımının oyuncusu Gizem Karadayı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, yeni sezonda hedeflerini daha büyük olduğuna dikkat çekerek, ‘Artık iki yılda bir değil her sene Avrupa’da kupa kaldırmak, başarı elde etmek istiyoruz. Buna dönük transferler yapıyoruz, takımı güçlendiriyoruz’ dedi.

Türkiye’yi çok özledim

Heyecanlı olduğu gözlenen Gizem de, şampiyonluklar yaşamak için Bursa’ya geldiğini ifade ederek, ‘Öncelikle bu güzel teklif için Büyükşehir Belediyespor’a çok teşekkür ediyorum. Böyle güçlü bir kulübün bireyi olmak güzel bir duygu. Uzun süre yurt dışındaydım. Türkiye’yi ve Türk voleybolunu çok özledim. Bu sene takım için elimden gelen her şeyi yaparak kulübümüzü en güzel seviyeye taşımaya çalışacağız. Yeni kupalar için savaşacağız’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X