Güreşçiler kürsü için minderde

11 sıklette yapılacak şampiyonanın ilk gününde 32, 42, 59 ve 85 kilo maçları yapılırken, organizasyonun birinci gününde 126 sporcu kürsü için kapıştı.

Güreşçiler kürsü için minderde

RECAİ UYSAL

 

Türkiye Güreş Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 14 Yaş Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda heyecan start aldı. 

 

Nilüfer Spor Salonu’nda dün başlayan organizasyonda minik güreşçiler kürsü için mücadele etti. 11 sıklette yapılacak şampiyonanın ilk gününde 32, 42, 59 ve 85 kilo müsabakaları yapıldı. Serbest stil müsabakalarının Tokat’ta yapıldığı şampiyonada dün 4 sıklette 126 sporcu mindere çıktı.

YARIN SONA ERECEK

Nilüfer Spor Salonu’nda yarın sona erecek organizasyonda 500’e yakın sporcunun mücadele etmesi bekleniyor. İlk gününde minik güreşçilerin kürsü için büyük efor sarfettiği şampiyonada bugün ise 35, 47, 66 ve 100 kilo maçları yapılacak. Şampiyonanın son gününde ise minik güreşçiler 38, 53 ve 73 kilolarında kürsü için mücadele edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X