Gürkan Şire Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Murat Gülmüş ve Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ile birlik…

Gürkan Şire Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Murat Gülmüş ve Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ile birlikte Malatya Şire Pazarı’ndaki esnafları ziyaret etti. Malatya Şire Pazarı esnafıyla birlikte şire pazarını gezerek esnafların güvenlik, hijyen, altyapı ve sağlık sorunlarını dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sorunları çözmek adına belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ziyarette konuşan Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, “Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, sorunlarımızı ne zaman belirtsek anında müdahale etmekte ve sorunlara çözüm bulma adına ellerinden geleni yapmaktadır. Şire Pazarı’nın altyapı ve güvenlik sorunlarının olduğunu ve bugün de İlçe Emniyet Müdürümüzle birlikte gelerek sorunumuza çözüm bulma yolunda bizleri ziyaret etmelerinden ötürü esnaf ve borsa olarak teşekkür ediyorum” dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Şire Pazarı’nda yaptığı açıklamada, “Biz Belediye Başkanı olmadan öncede sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri ve odalarla birlikte şehri değerleriyle yönetme olgusu içine dayanan bir yönetim anlayışı içerisinde hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde eski Şire Pazarını gezdik. Bugünde içinde bulunduğumuz Şire Pazarını ve esnaflarımızın sorunlarını dinlemek adına buradayız. Borsa başkanımızın da belirttiği bazı sorun ve sıkıntıları gördük. Gerekli notlar alındı. İmardan sorumlu Başkan Yardımcımız da burada. Battalgazi tarafından 100 dönümlük bir alan bulabilirsek Şire Pazarı esnafıyla da ortak bir istişare neticesinde Buğday Pazarı ve Şire Pazarını Malatya’ya yakışır sosyal donatı alanlarıyla birlikte esnafımıza uygun mekanları oluşturmak kaydıyla, Büyükşehir ile de ortak çalışma sonrası oraya taşıyabiliriz. Buradaki sıkıntıları sorunları Büyükşehir Belediyesi’yle istişare ederek yer bulunduktan sonra taşıma noktasındaki aşamaya geleceğiz. Neticede bu yıl esnafımızın ve çiftçimizin yüzü güldü. Kaysımızın belli bir fiyat endeksi aralığına girdiğini gördük. Hep birlikte el ele vererek daha güzel bir pazarda buluşmayı ümit ediyorum. Esnafımızın göstermiş olduğu ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X