Gürsu Belediye’den Özbağ bombası

Kırmızı beyazlılar, tecrübeli teknik adam Sedat Özbağ ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Gürsu Belediye’den Özbağ bombası

Bursa’yı gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek Gürsu Belediyespor, tecrübeli teknik adam Sedat Özbağ ile anlaşma sağladı. Kırmızı beyazlılar, Gürsu Belediyesi Butik Otel’de gerçekleşen törende halen TÜFAD Bursa Şubesi Başkanlığını sürdüren Özbağ ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Törene Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve kulüp başkanı Fuat Ermiş de katıldı.

TRANSFERLER BAŞLAYACAK

İmza töreninde konuşan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ‘Bursa’da efsane olmuş bir antrenörü kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Sedat Özbağ’ın bizi 3. Lig’e çıkaracağına eminim’ dedi. Kırmızı beyazlıların yeni antrenörü Özbağ ise, ‘Konuşmaktan çok iş yapmayı severim. Hemen transfer çalışmalarına başlayacağız. Geç kaldık ama Gürsu Belediyespor’u yakıştığı yerlere taşıyacağız’ diye konuştu.

Gürsu Belediyespor’da ayrıca Genel Menajerlik görevini Ayhan Kurtuluş yapacak olurken, Sedat Özbağ’ın yardımcılığını ise Ayhan Can yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X