Gürsu Belediyesi sağlık hizmetleri hız kesmiyor

Gürsu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ücretsiz olarak verdiği hizmetlerle, ilçe halkının sağlık ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlıyor.

Gürsu Belediyesi sağlık hizmetleri hız kesmiyor

OSMAN GÜNEŞ

 

Poliklinik, evde muayene, tedavi, ambulans ve hasta nakil hizmetleri verilen Gürsu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ücretsiz hizmetlerle sağlık alanına önemli destek veriyor. Kasım ayına kadar toplam 14 bin 888 poliklinik hizmetinin verildiği merkezde, bu hizmetlerin 6 bin 222’si Suriyeli misafirlere sunuldu. 496 hastaya nakil hizmeti verilirken, 434 ambulans, bin 53 evde muayene ve tedavi, 2 bin 651 klinik tedavi, 17 bakıma muhtaç hasta ziyareti,  bin 540 TOKİ poliklinik hizmeti, bin 97 laboratuvar hizmeti, 58 toplu sünnet hizmeti gerçekleştirildi.

UZMAN KADRO

İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sağlık Hizmetleri Müdürlüğümüz, alanında uzman kadrosu ile vatandaşlarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeyi ilke ediniyor. Verilen hizmetlerimizin ilçe halkımızın ihtiyaçlarını karşıladığını görmek, bizleri memnun etmekte. Hizmetlerimizi en hızlı ve etkin şekilde sunma çabamız, halkımızın da takdirini almakta. Birlik, beraberlik ve dayanışma kültürünün hakim olduğu medeniyetimizin yansıması olarak, sosyal yardım hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X