Gürsu Belediyespor penaltılarla BAL’a

Kırmızı beyazlılar normal ve uzatma süresi berabere biten maçta Elmasbahçespor’u penaltı atışları sonunda devirerek mutlu sona ulaştı.

Gürsu Belediyespor penaltılarla BAL’a

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig baraj mücadelesinde dün Gürsu Belediyespor, Elmasbahçespor’u penaltı atışları sonunda 5-4 yendi. Bu sonuçla kırmızı beyazlılar BAL’a yükselirken, Elmasbahçe ise Süper Amatör Küme’ye düştü. Merinos Stadı’nda oynanan maçın normal süresi Elmasbahçe’den 71. dakikada Hakkı’nın golü ve 88’de Gürsu Belediyespor adına Emir’in kendi kalesine attığı golle 1-1 sona erdi.

PENATILAR NEFES KESTİ

Uzatmalarda gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarına geçildi. Beyaz noktadan yapılan atışlarda Elmasbahçespor, Hakkı, Sinan ve İsmail ile golü bulurken, Arif’in atışını kaleci kurtardı, Cenk ise dışarıya attı. Gürsu Belediyespor’dan ise Kaan, Gökhan Çakır, Ömer ve Melih atışlarını gol yaparken sadece Oğuzhan kaçırdı.

SAHA: Merinos

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan (**), Rahman Kalyoncu (**), Cem Özbay (**)

GOLLER: Dk.72 Hakkı (Elmasbahçe), Dk.88 Emir (KK) (Gürsu B.)

PENATILAR: Kaan, Gökhan Çakır, Ömer, Melih (Gürsu B.), Hakkı, Sinan, İsmail (Elmasbahçe)

GÜRSU BELEDİYESPOR: Gökhan Demir (****), Mustafa Şimşek (**), Oğuzhan (**), Melih (**), Mustafa Başan (**), Ahmet Safa (***), İbrahim (**) (Dk.77 Halil **), Burhan (**) (Dk.46 Gökhan Çakır ***), Ömer (**), Kaan (**), Özgür (***) (Dk.74 Erkan **)

ELMASBAHÇELER: Güney (**), Emir (*), Barış (**), Özgür (**), İsmail (**), Arif (*), Hakkı (***), Çağatay (**) (Dk.Dk.77 Oğuz *), Sinan (**), Cenk (*), Semih (*) (Dk.67 Oğuzkan *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X