Gürsu MHP’de kazanan Ali Osman Beysir oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gürsu ilçe teşkilatı olağan kongresini gerçekleştirdi.

Gürsu MHP’de kazanan Ali Osman Beysir oldu

OSMAN GÜNEŞ

İsmail Şenol ve Ali Osman Beysir arasında ilçe başkanlığı yarışında ipi Ali Osman Beysir göğüsledi. Gürsu’da bir düğün salonunuda salonunda yapılan kongrede Divan Başkanlığını Özgür Bayraktar yaptı. MHP İl başkanı Tevfik Topçu, il yöneticileri, komşu ilçe başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı kongrede, 400 kayıtlı delegeden, toplam 287 oy kullanıldı. Yapılan oy sayımında 9 oy boş çıktı, geçerli 278 oyun 112‘sini İsmail Şenol, 166’sını ise Ali Osman Beysir aldı.

 Bir süre önce atama ile gelen ve seçimi kazanan Ali Osman Beysir yaptığı konuşmada, “Biz 3 hilalin hizmetkarı olacağız. Bu yürüyüşe çıktık. Bu yürüyüşte partimizi iktidara taşıyacağız. Ayrıca Gürsu belediye başkanlığını da alacağız. Bu kutlu yolda birlikte olup her şeyi başaracağız” dedi.

Öte yandan 2014 yılında MHP Gürsu belediye başkan adayı olan Maksut Kaya kendisi gibi birçok kişinin delege dahil yapılmadığını öne sürerek tepki gösterdi Kaya, ”Beni delege yapmadıkları gibi 2014 yılında meclis üyesi seçilen İsmail Şenol ve bizim gibi dava arkadaşlarımızın hiçbirini delege yapmadıkları için oy da kullanamadık’dedi. Kaya ayrıca Gürsu’da  bugünekadar MHP ilçe başkanlığı yapmış hiç kimsenin de delege yapılmadığını sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X