Gürsu şaha kalktı!

Kırmızı beyazlılar, genel menajer olarak Ali Selçuk ile anlaşırken, geçtiğimiz sezon Elmasbahçespor’un yükünü çeken Hakkı Çalışkaner’i de kadrosuna kattı.

Gürsu şaha kalktı!

Bursa’yı gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek Gürsu Belediyespor kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hızlı başladı. 3. Lig’e çıkmayı kafasına koyan kırmızı beyazlılar ilk olarak genel menajerlik görevine Ali Selçuk’u getirdi. Gürsu Belediyespor dış transferde ise geçtiğimiz yıl Elmasbahçespor’da forma giyen Hakkı Çalışkaner’i transfer etti.

ŞAMPİYON KADRO

Gürsu Belediyespor’un yeni genel menajeri Ali Selçuk, ‘Öncelikle iç transferde görüşmelerimizi tamamlayacağız. Bu takım çok geçen sezon çok önemli bir başarıya imza atarak kendini kanıtladı. Aramızda kalmasını istediğimiz isimlerle anlaştıktan sonra gereken yerlere en iyi takviyeleri yapacağız. Dış transferde acele etmeden BAL’da şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X