Gürsu sporda markalaşıyor

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret ederek ilçeye kazandırılan tesislerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Gürsu sporda markalaşıyor

Tesisleşme hamlesinin tüm hızıyla devam ettiği Bursa’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımları ve valiliğin öncülüğünde birçok vizyon proje hayata geçirildi. 

Bu kapsamda Gürsu ilçesinde yapılan ve planlanan yatırımlar ve sportif faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti. 

Bu tesislerden biri olan, Türk sporunun altyapısını güçlendirmek ve daha fazla takımın aynı anda antrenmanlarını yapabilmesi için Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından planlanan yeni nesil spor tesislerinden biri olan Spor Fabrikası projesinin ilki de Gürsu’da hizmete girmek için gün sayıyor. 

2017 SONUNDA BİTECEK

Gürsu spor fabrikasında 3’ü büyük, 7’si bireysel toplam 10 spor salonunun yanı sıra sağlık odası, kondisyon salonu ve kafeterya gibi donatılara sahip ve 8 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. 2017 yılı sonuna kadar tamamlanacak olan Bursa’nın ilk Spor Fabrikası’yla ilgili genel inşaat sürecini değerlendiren İl Müdürü Süleyman Şahin ve Başkan Mustafa Işık Gürsu sporcu fabrikasındaki çalışmaları değerlendirdi. Şahin ve ışık ayrıca, Büyükşehir Belediyesi ve Gürsu Belediyesi işbirliğiyle yapılan İlçe Stadyumunun tribün, ışıklandırma ve saha modernizasyonunun son durumunu görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Tesislerle Gürsu’nun spor kentine dönüştüğünü vurgulayan Başkan Işık, desteklerinden dolayı İl Müdürü Şahin’e teşekkür ederek, ilçeye kazandırılan tesislerle Gürsu’nun marka değerinin arttığını vurguladı. Gürsu’nun sporda öne çıkan ilçelerin başında geldiğini belirten İl Müdürü Şahin ise, Gürsu Spor Fabrikası’nın tamamlanmasıyla ilçedeki gençlerin birçok branşta spora kazandırılacağını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X