Gürsu Stadı’na Büyükşehir eli

İlçenin en önemli sahasını Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 1 milyon 200 bin liralık yatırımla yeniliyor.

Gürsu Stadı’na Büyükşehir eli

OSMAN GÜNEŞ

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gürsu Belediyespor’un kullandığı Gürsu İlçe Stadı’nda Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları başladı. 800 kişilik ilçe stadının tribünleri boydan boya bir kenarı betonarme ve tribün altına soyunma odaları, hakem odası ve diğer hizmet odaları şeklinde yapılıyor. Misafir takım tribünü için kale arkasına üstü kapalı portatif tribün ve sahanın etrafı demir yükselti ile örülerek kapatılıyor.

SUNİ ÇİME DÖNECEK

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak düzenlemelerin yaklaşık 1 milyon 200 bin TL tutacağı öğrenildi. Stat yenilenmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halim Tuğluoğlu, ‘Yaklaşık üç ay öce başlanan ilçe stadı çevre düzenlemesi 2017 bahar ayının sonuna doğru tamamlanacak. Modern bir stada kavuşacağız. Büyükşehir belediyesine bize böyle bir hizmette bulunduğundan teşekkür ediyorum. İlçe stadını zeminini de suni çim olarak yapma projemizde var’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X