Gürsu’da camiler ramazana hazırlanıyor

Gürsu Belediyesi Ramazan Ayı dolayısıyla ilçedeki camileri temizliyor.

Gürsu’da camiler ramazana hazırlanıyor

Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Gürsu’daki camiler temizlenerek Ramazan Ayı’na hazırlanıyor.

“Camilerimiz sadece ibadet yeri değil, toplumsal yaşam alanı olarak da önem taşımakta” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Manevi duyguların en yoğun yaşandığı Ramazan Ayı’nda hemşehrilerimizin ibadetlerini yapacakları camilerimizi temizliyoruz.

Sosyal yaşam alanlarında en iyi koşulları oluşturarak, hemşehrilerimize sosyal belediyecilik anlayışıyla bu hizmeti sunmanın manevi huzurunu da yaşıyoruz.

Camilerimize sadece temizlik hizmetlerinde değil, yapım ve tadilat işlerinde de destek oluyoruz. Ramazan Ayı’nın ülkemiz ve tüm İslam Alemi için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Gürsu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce, Ramazan Ayı öncesinde camilerde yapılan temizlik işlemlerinin yanında, Ramazan Ayı süresi ve sonunda da gelecek taleplere göre temizlik işlemleri gerçekleştirilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X