Gürsu’da kentsel dönüşüm protokolü

Gürsu Yenidoğan Mahallesi’ndeki 55 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak Uludağ Organize Sanayi Bölgesi ve Gürsu Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Gürsu’da kentsel dönüşüm protokolü

OSMAN GÜNEŞ

 

Gürsu Belediyesi meclis salonunda yapılan protokol imza törenine AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın ve AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım katıldı. Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın, 55 bin metrekare alanın 35 bin metrekaresinin Uludağ Organize Sanayi Bölgesi’nin, kalan 20 bin metre kare yerin ise vatandaşın olduğunu kaydetti. Aydın, bu yaz sonunda temel atmayı hedeflediklerini ifade etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da, Uludağ OSB ile ortak proje görüşmeleri yaptıklarını belirterek, bölgeye dayanıklı yapı yapılması için kentsel dönüşüm kararı aldıklarını kaydetti. Işık, bölgeye modern çarşısı olan ve lüks bir otel ile vatandaşa güzel bir site yapılacağını söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de depreme dayanıklı binalar yapılmasının önemine dikkat çekerek, Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın’ı tebrik ederken, vatandaşlara da hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X