Gürsu’da şefkat eli

Gürsu Belediyesi sosyal yardım hizmetleri kapsamında oluşturulan Şefkat Mağazası’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda ve giyecek yardımı yapılıyor.

Gürsu’da şefkat eli

Gürsu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Birimi tarafından sağlanan gıda paketleri ve Gürsu Kaymakamlığı’nın desteğiyle temin edilen kıyafetler, Şefkat Mağazası aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Şefkat Mağazamızla, belediyemizce yürütülen sosyal yardım hizmetleri, daha etkin ve sistemli hale getirildi. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım yapmak amacıyla oluşturduğumuz Şefkat Mağazamız, hayırsever kuruluş ve şahısların da desteğiyle önemli bir ihtiyaca cevap vermekte. Destek veren firma ve şahıslara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Şefkat Mağazası bünyesinde yapılan yardımlar kapsamında yaklaşık 2 bin 500 aileye gıda, yaklaşık 2 bin aileye de giyecek ve ayakkabı yardımı yapıldı. Ayrıca, çeşitli kurum ve firmaların desteğiyle de temizlik malzemeleri, ev eşyaları, kırtasiye, engelli sandalyesi gibi  yardımlar yapılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X