Gürsu’da üstyapı çalışmalarına devam

Gürsu Belediyesi tarafından yürütülen üstyapı çalışmaları kapsamında, asfalt, bordür, parke, tretuvar ve engelli vatandaşlar için kılavuz taşı kaplama çalışmaları devam ediyor.

Gürsu’da üstyapı çalışmalarına devam

Gürsu’ da 2015 yılı içerisinde, Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları kapsamında toplam 22 bin tonluk asfalt çalışması yapıldı. Altyapı çalışmalarından dolayı sokak ve caddelerde oluşan asfalt eksikliğini gidermek amacıyla, belediye tarafından bir yılda yapılan asfalt çalışmalarında 3 milyon TL harcandı. Ayrıca, 2015 yılı içerisinde 3 bin 700 metre bordür, 6 bin 650 metrekare parke çalışması yapıldı. 

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “İlçemizin sahip olduğu tarihi dokuyu ve zengin tarım arazilerini koruyarak, şehircilik anlamında gelişimini sağlamaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Sadece 2015 yılı içerisinde 22 bin ton asfalt döktük. Göreve gelişimizden itibaren ise toplamda ilçe genelimizde, Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle 73 bin tonluk asfalt kaplama çalışması gerçekleştirildi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X