Gürsu’da üstyapı çalışmalarına hız

Gürsu, belediye tarafından gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarıyla yenileniyor. Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen üstyapı hizmetleri kapsamında yapılan bordür, parke, tretuvar ve asfalt çalışmalarıyla ilçe tazeleniyor.

Gürsu’da üstyapı çalışmalarına hız

İlçenin çağdaş kent kimliğiyle gelişimini sağlamak amacıyla çalışmalarını yürüttüklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuzun sahip olduğu tarihi dokuyu ve zengin tarım arazilerini kaybetmeden gelişmesi için çalışıyoruz. Göç alan ve nüfusu hızla artan ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için, ilçe halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Fiziki çalışmalar başta olmak üzere, ilçemizin her anlamda gelişmesi yönünde gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

2016 yılı içerisinde 15 bin metrekare parke, 22 bin metre bordür, 6 bin metreküp temel dolgu, 2 bin metreküp beton, 3 bin metre engelli taşı, bin ton asfalt kaplama ve 500 ton asfalt yama işi ile reglaj çalışmalarında kullanılmak üzere 20 bin ton temel malzemesi serilme işi yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X