Gürsu’da Zafer Bayramı’nda çifte coşku

Gürsu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda  ilçe halkına çifte coşku yaşattı.  Zafer Meydanı’nın resmi açılışı gerçekleştirilirken, Kent Meydanı’nda da Zafer Bayramı kutlaması ve konseri gerçekleştirildi.

Gürsu’da Zafer Bayramı’nda çifte coşku

Gürsu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda hem yeni bir  hizmet daha  vatandaşlarla buluşturulmuş oldu, hem de bayram coşkusu yaşandı.

Gürsu Belediyesi, ilçenin kalbinde sil  baştan düzenlediği Zafer Meydanı ve Caddesi’nin resmi açılış törenini 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirdi.

Kürsü konuşmasında ilçe halkının bayramını kutlayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır.Tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Zafer Caddesi ve Meydanı için bir süre önce sosyal medyada bir anket başlattık. Hemşehrilerimin de fikrini almak istedi, bu sayede bu değerli görüşleri masaya oturup bir kez daha değerlendirdik. Hem şık hem kullanışlı, hem rahat hem de Gürsu’ya yakışan bir meydan oluşturmak istedik. Gece gündüz çalıştık. Çiçeğinden ışığına, bankından   parke taşına kadar tek tek  çalışıp oluşturduğumuz meydanımızı böylesine anlamlı, adı ile müsemma bir günde açıyor olmak şahsım adına çok gurur verici” dedi.

Coşkulu Konser

Açılışın ardından ise 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasında Kent Meydanı’nda Sanatçı Dilce Olcay Gürsulularla buluştu. Gönüllerince eğlenip, marşlarla Zafer Bayramı coşkusunu kutlayan  Gürsulular, fotoğraflar çekilerek bu güzel ve anlamlı günü ölümsüzleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X