Gürsu’daki Kazak kardeşlerimizden afete destek

Deprem felaketinin yaşandığı bölgeye milletçe topyekün yapılan yardımlar, depremin sekizinci gününde artarak devam ediyor.

Gürsu’daki Kazak kardeşlerimizden afete destek

Gürsu’da yaşayan Zabit Yusuf ve arkadaşları, Kazakistan’daki kardeşlerimizin afet bölgesine yollanmak üzere kendi aralarında topladıkları para yardımı ve diğer yardımları nasıl ve ne şekilde afetzedelere ulaştıracaklarını danışmak üzere Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı ziyaret etti.

Hayırsever vatandaşların bir araya gelerek topladıkları yardımların sağlıklı şekilde afetzedelere ulaşmasını sağlamak için hangi birimle irtibata geçmeleri gerektiği konusunda bilgi alan yardımseverler, Başkan Işık’ın yönlendirmesiyle yardımları AFAD’a ulaştıracaklarını söyleyerek, tüm ülkeye geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Gürsu Belediyesi’nin yardımlarını büyük bir mutlulukla izlediklerini vurgulayan Zabit Yusuf ve arkadaşları, Başkan Işık’a duyarlılıkları için teşekkür ettiler.

Hassasiyetleri ve kardeşlikleri için Zabit Yusuf ve arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Işık, “Özellikle para yardımları konusunda çok hassas davranmaya çalışıyoruz. Tüm yardımların AFAD üzerinden gerçekleştirilmesi sağlıklı koordinasyon için çok önemli. İnşallah sizler gibi, depremin ilk gününden beri kalpleri depremzedeler için atan tüm hayırseverlerle, milletimizle bu zor günleri en kısa zamanda aşacağız. Tüm milletimiz adına sizlere minnetlerimi sunuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X