Gürsu’nun gururu

Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Gürsu Hareketli Yaşam Merkezi Spor Kulübü’nden Filiz Ögel 46 kilo bayanlarda altın madalyanın sahibi oldu.

Gürsu’nun gururu

OSMAN GÜNEŞ

Alanya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Tekvando Türkiye Şampiyonası 17-22 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Şampiyonada 46 kiloda mücadele eden Gürsu Hareketli Yaşam Merkezi Spor Kulübü’nden Filiz Ögel tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğa uzanmayı başardı.

85 sporcunun yer aldığı 46 kiloda Filiz Ögel, ilk turu maç yapmadan geçti. İkinci turda rakibini 23-3 sayıyla nakavt eden Ögel, 3. turu ise rakibini daha maçın 3. saniyesinde nakavt etmeyi başardı. Dördüncü turu 18-5 farkla, çeyrek finalde ise rakibini 24-5 gibi net bir skorla geçen Filiz Ögel, bronz madalyayı da garantiledi.

ÖNEMLİ BAŞARI

Yarıfinaldeki rakibini de 24-5 ile geçerek adını finale yazdıran Ögel, şampiyonu belirleyen mücadelede normal süresi berabere biten maçı uzatma raundunda altın puan ile kazanarak Türkiye şampiyonu oldu. Filiz Ögel böylece 4 Türkiye Şampiyonası’nda üst üste final yaparak büyük bir başarıya da imza atmış oldu. Sporcu ve antrenör Ümit Kulak’ı tebrik eden Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halim Tuğluoğlu, “Filiz Ögel’in bu yıl Avrupa Şampiyonası’na katılarak orada da başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X