Gürsu’ya dev yatırım!

Büyükşehir Belediyesi, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gürsu Belediyespor’un tesislerini 2 milyon TL’lik harcamayla sil baştan yeniliyor.

Gürsu’ya dev yatırım!

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta yer alan Gürsu Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ödüllendiriliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe dün Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile birlikte kırmızı beyazlıların tesislerini ziyaret etti ve incelemelerde bulundu. Başkan Altepe geçen sene şampiyon olarak BAL’a yükselen Gürsu Belediyespor’un bu başarının ödülsüz kalmayacağını belirterek, yetersiz kalan tesislerini 2 milyon TL’lik yatırımla yenileme ve kapasitesini artırma kararı aldıklarını açıkladı.

EN GELİŞMİŞ KENT

Bursa’nın sporda Avrupa standartlarını yakaladığını ifade eden Başkan Recep Altepe, ‘Bursaspor’un yanı sıra amatör spor takımlarını her branşta destekliyoruz. Özellikle tesis konusunda bu dönem büyük bir atılım oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak neredeyse her mahalleye yürüme mesafesinde tesis kazandırdık. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Avrupa’nın en gelişmiş kentleri seviyesine ulaştık’ diye konuştu. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da, ‘BAL Ligi nedeniyle tesislerin düzenlenmesi gerekiyordu. Saha yüzeyi ile tribünlerin, tesislerin yenilenmesi çalışmaları başlatıldı. Bize destek olan Büyükşehir’e teşekkür ederiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X