Gürsu’ya Devlet Hastanesi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın adını taşıdığı hastanenin, ölüm yıl dönümünde faaliyete geçeceğini söyledi.

Gürsu’ya Devlet Hastanesi

Gürsu Zafer Cami’de kıldığı teravih namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yıldız’la vefat etmeden 10 gün önce toplu açılış töreninde bir araya geldiğini ve kendisine bir talepte bulunduğunu aktaran Müezzinoğlu, “Cüneyt kardeşimiz, benden Gürsu’ya bir hastane talebinde bulundu ve ben de ona seçim sonrasında diyerek bir dönüş yaptım. Ama tabi seçim sonunu göremedi. Onun vasiyetidir ve inşallah Gürsumuza onun ölüm yıl dönümünde hastaneyi açacak şekilde bir yol haritasını belirledik” dedi.

Yıldız’ın babası Ahmet Yıldız da Müezzinoğlu ile bir araya geldi. Müezzinoğlu daha sonra AK Parti Gürsu ilçe teşkilatıyla görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X