Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Gürsu’ya kapalı devre sulama sistemi

Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas ve Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, kar sularının Karahıdır’da zarar verdiği tarlaları inceledi.

Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas ve Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, kar

Heyet, inceleme sonrası Karahıdır Mahallesi sakinleri ile konuyu istişare etti. Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, “Ben de içinizden biriyim. Çiftçilikten gelen bir kardeşinizim. Bu tür doğal olayların ne zaman, nasıl oluşacağını önceden tahmin etmemiz mümkün değil. Ancak kalıcı çare için çalışıyoruz. Allah’ın izniyle söz verdiğimiz gibi Gölbaşı barajından ilçemize kapalı devre sulama sistemini kazandıracağız. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas ise, “Halkımızın huzuru ve refahı için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olduğu hususları tespit edip çözüm üretiyoruz. Bugün de heyetimizle birlikte incelemelerde bulunduk. İlgili müdürlerimiz de gereken çalışmaları yürütüyor. Devletimiz mağduriyetin giderilmesi için gerekeni yapar. Çünkü devletimiz artık çok güçlü” dedi.


Avatar Seç KAPAT
AK Parti Bursa İl Teşkilatı, çevrenin korunmasının insanlığın ortak sorumluluğu
Sıradaki Haber AK Parti Bursa İl Teşkilatları’ndan çevre duyarlılığı