Gürsu’ya Sporcu Fabrikası

Belediye tarafından 10 milyon TL’ye yaptırılacak ve 6 antrenman salonu, 1 uluslararası standartlara çok amaçlı salonun yer alacağı tesisin inşaatına başlandı.

Gürsu’ya Sporcu Fabrikası

OSMAN GÜNEŞ

Son yıllardaki gelişme hızıyla dikkat çeken Gürsu’da yeni yıldız sporcular yetiştirmek için kolları sıvadı. Gürsu Belediyesi tarafından yapılacak tesisle ilçe sporu sınıf atlayacak. 4 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak ve 10 milyon TL’ye malolacak Sporcu Fabrikası isimli tesiste, 6 adet standartlara uygun antrenman salonu, çok fonksiyonlu uluslararası standartlara sahip 1 adet dönüşümlü çok amaçlı salon, soyunma odaları, idari ofisler, sağlık odaları ve kafeterya alanları yer alacak.

SPORA YÖNLENSİNLER

Gürsu’nun sahip olduğu potansiyelle öne çıktığını vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediyemiz tarafından oluşturulan sportif ve kültürel tesislerimizle ilçe halkımız için sosyal yaşam alanlarını attırmak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spor ve diğer faydalı uğraşlara yönlendirmek yönünde yoğun çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda, Gençlik ve Spor Bakanlığımız’ın desteğiyle ilçemize kazandırdıracağımız Sporcu Fabrikamız’ın inşaat çalışmalarına başlandı. İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X