Gurur tablosu

Orhangazi Ramazan Erdoğan Spor Kulübü karatecileri Sakarya’da düzenlenen şampiyonada 6 madalya kazandı.

Gurur tablosu

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi’de faaliyet gösteren Ramazan Erdoğan Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta Sakarya’da düzenlenen İllerarası Karate Şampiyonası’nda elde ettiği derecelerle yüzleri güldürdü. 14 ilden 650 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda Orhangazi Ramazan Erdoğan Spor Kulübü’nden bir sporcu şampiyonluk elde ederken, bir sporcu gümüş, dört sporcu da bronz madalya kazandı. Dereceye giren sporcular antrenörleri Ramazan Erdoğan ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek, başkana turnuvaya katılma esnasında gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’nin karate sporunda bir çok ilden daha önde olduğunu bildiğini belirterek, “Elde edilen bu başarılar bizleri son derece mutlu ediyor. Yıllardır ilçemizde bu sporun gelişmesine katkı sunan antrenörlerimiz var. Onların bu emekleri çok önemli” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X