Gurur verdiler

Yıldırım’ı uluslararası arenada başarıyla temsil eden sporcular, belediyenin eylül ayı olağan meclis toplantısında Başkan İsmail Hakkı Edebali ve meclis üyeleri tarafından ödüllendirildi.

Gurur verdiler

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, uluslararası arenada Yıldırım’ı temsil eden ve kazandıkları başarılarla takdir kazanan Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını Yıldırım Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nda ağırladı.

Elde ettikleri başarılarla Yıldırım’ın gururu olan sporcuları meclis toplantılarında konuk ederek ödüllendirdiklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ın şampiyonları kazandıkları zaferlerle başarı çıtamızı yükseltirken, iyi birer rol model oluyorlar. Organizasyonlarda elde ettikleri başarılarla Yıldırım’ı en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcularımıza ve antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.

KÜRSÜYE ABONELER

Rio’da 2016 Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda atıcılıkta olimpiyat altıncılığı elde eden Aysel Özgan, Polonya’da 30 ülkeden 130 sporcunun madalya mücadelesi verdiği 5. Avrupa Para-Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak 5. kez Avrupa şampiyonu olan Büşra Gör, Sırbistan’da Bocce-Petank Şampiyonası’nda şampiyonluk kürsüsüne çıkan Emine Dursun, Bulgaristan’daki 18. Balkan Tekvando Şampiyonası’nda 2. olan Seda Nur Akıncı ve 22 ülkenin katılımıyla Yunanistan’da yapılan International Badminton puan maçlarında turnuvayı üçüncü sırada Serdar Koca, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile meclis üyeleri tarafından ödüllendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X