Gurur verdiler

BUSMEK İnegöl Yenice Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim alan özel çocuklar, Türkiye Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Gurur verdiler

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun (TOSSFED) 2017 yılı faaliyet programında yer alan özel sporcular basketbol, voleybol ve futbol branşları Türkiye Şampiyonaları Samsun’da yapıldı. Voleybol şampiyonasında Bursa’yı, BUSMEK İnegöl Özel Çocuklar Spor Kulübü takımı temsil etti. Bursa’nın yanı sıra Samsun, Afyonkarahisar, Ankara, Zonguldak, Konya, Malatya, Balıkesir, Yalova, Çanakkale ve Erzincan’dan gelen takımların yer aldığı şampiyona da Bursa ekibi üçüncü oldu.

21 TAKIM KATILDI

BUSMEK İnegöl Özel Çocuklar Spor Kulübü Antrenörü Serhan Süleyman Bucak, “Mayıs ayında yapılan Bursa bölge finallerinde 4 maçımızı da kazanarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandık. Finallerde grup maçlarında Yalova, Balıkesir takımını 2-0 yenerken, Malatya takımına 2-0 mağlup olarak grubu 2. olarak tamamladık. Dörtlü finallerde Samsun takımına 2-1 mağlup olup, Ereğli’yi  2-0 yenerek şampiyonaya katılan 21 takım içinde Türkiye 3.’sü olarak Bursa’ya kupa ile döndük” dedi.

BUSMEK Yönetim Merkezi’nde, ilk kez katılmalarına rağmen büyük başarı elde edip dönen özel çocuklar ve sınıf arkadaşları için teşekkür kutlaması yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X