‘Güven kazandık’

Batalla, Trabzonspor karşısında alınan galibiyete dikkat çekti.

‘Güven kazandık’

Trabzonspor maçından farklı galibiyetle dönen Bursaspor’da kaptan Pablo Martin Batalla takım olarak iyi yolda olduklarını söyledi. Arjantinli yıldız ‘Bu karşılaşmadan doğru sonuç ne kadar çıkar emin değilim. Puan değil ama güven kazandık. Bu da bizim hazırlığımıza yardımcı olacak. Trabzonspor karşısında iyi farklı oyun ortaya koyduk. İlk bölümde savunma, ikinci bölümde ise hücumu sergiledik. Bu açıdan sevinçliyim. Futbolun iki yönünü oynayabilmek takımlar için oldukça önemli’ dedi. 

İLK MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Spor Toto Süper Lig’in açılış maçında 19 Ağustos Cuma günü Adana’da kendilerini oldukça zor bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini ifade eden Batalla ‘Lige yeni çıkan takımlar hele ki kendi sahasında oynarsa motivasyonla farklı şeyler yapmak ister. Oradan en iyi sonuçla döneceğimize eminim. Dikkatli olmak zorundayız. Takım olarak olumlu bir yolda gidiyoruz. Alacağımız 3 puan bizim için çok önemli olacak’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X