Güvenç, Belçika Büyükelçisi Kabul Etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Belçika Krallığı Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau’yu makamında kabul etti. Makamında Bü…

Güvenç, Belçika Büyükelçisi Kabul Etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Belçika Krallığı Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau’yu makamında kabul etti. Makamında Büyükelçi Trenteseau ile bir süre sohbet eden Başkan Güvenç, Büyükelçi Trenteseau’nun Şanlıurfa’yı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’nin Belçika ile ilişkilerinin çok iyi olduğunun altını çizdi. Başkan Güvenç, Büyükelçi Trenteseau’ya kentin kültürel, doğal ve tarihi yapısından bahsederek, Şanlıurfa’nın her yönüyle dünyanın en kadim kenti olduğunu söyledi. Büyükelçi Trenteseau ise, Türkiye ile ilişkilerinin mükemmel olduğunu söyleyerek, Türkiye’nin bu güzel şehrini, bölgesini ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti aktardı. Büyükelçi Trenteseau, bu ziyaretler sayesinde ülkeler kentler arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin daha da gelişeceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X