Güvenilir hizmetin adresi Seyhanlar

Bursa’da karlı alışverişin adresi Seyhanlar Market sizleri yepyeni bir alışveriş anlayışına çağırıyor. Seyhanların güvenilir ve güler yüzlü hizmetiyle evinizi ve sevdiklerinizi kaliteli ürünlerle buluşturun.

Güvenilir hizmetin adresi Seyhanlar

Otuz yıllık tecrübesi ve yüzü aşkın şubesiyle Seyhanlar istediğiniz her an yanıbaşınızda. Endüstriyel üretimden uzak, organik ve hijyenik ortamlarda üretilen tamamı seçme ürünleri sizlere sunan Seyhanlar’ın amacı müşterilerine en geniş ürün çeşitliliğini sağlamak ve Bursa’nın tüm bölgelerine kaliteli hizmet anlayışı götürmek. Gelin siz de alışverişlerinizi Seyhanlar farkıyla yapın, karlı alışverişi kaçırmayın…

OTUZ YILLIK SEYHANLAR GÜVENCESİ

Saymakla bitmeyen ürün çeşitleriyle Seyhanlar, ailesi ve sevdikleri için en doğru ürünleri seçmek isteyenleri bekliyor. Helal Sertifikalı, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri’ne uygun, veteriner kontrolünde ve İslami usullere göre kesilen etler, kahvaltıların vazgeçilmezleri peynir ve zeytin çeşitleri Seyhanlar güvencesiyle sofranızda. Tazeliğin ve lezzetin sırrı ise ürünlerin doğal ve steril koşullarda Seyhanların 30 yıllık tecrübesiyle birlikte üretilmiş olması.

ALIŞVERİŞ’İN EN KARLISI SEYHANLAR

Seyhanlar her hafta yaptığı kampanyaları ve “Seyhan Hediye Kart” uygulaması ile müşterilerine uygun fiyatla alışveriş imkanı sağlıyor. Seyhanlar Market Seyhanlar markası dışında aradığınız her ürünü bulabileceğiniz ve en uygun fiyatlara ulaşabileceğiniz satış alanlarını da sizlerle buluşturuyor.  Seyhanlar hakkında daha fazla bilgi almak ve kaliteli alışverişi yaşamak için www.seyhanlar.com adresini ziyaret edebilir veya yüzü aşkın Seyhanlar Market şubelerinden bir tanesine uğrayabilirsiniz.Seyhanlarda kaliteli hizmet anlayışı sizleri bekliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X