Güvenlik güçlerine ‘baklavalı’ destek

Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesine yurdun çeşitli yerlerinden gönderilen yiyecek ve duygu yüklü mektuplar, güvenlik güçlerine büyük moral veriyor.

Güvenlik güçlerine ‘baklavalı’ destek

Nusaybin’de ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, teröristlerin yakalanması, tuzaklanan patlayıcıların imhası, açılan çukurların kapatılması ve kurulan barikatların kaldırılması için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile emniyet unsurlarınca 14 Mart’ta başlatılan müşterek operasyon sürüyor.

 

TSK ve emniyet unsurları, müşterek operasyon kapsamında bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan evlerde arama yapıyor, sokaklardaki ilerleyişlerine devam ediyor. Yurdun çeşitli yerlerinden gönderilen yiyecek malzemeleri ve mektuplarla da güvenlik güçlerine moral veriyor.

 

Bu kapsamda Gaziantep’in Nizip ilçesinden gönderilen yiyecekler de Nusaybin’e ulaştı. Nizip Şoförler Odası öncülüğünde bazı sivil toplum kuruluşlarınca hazırlanan malzemeler, odaya ait bir araçla ilçeye getirildi. Yiyecekleri teslim eden oda yetkilileri, baklavaları güvenlik güçlerine elleriyle yedirdi. Gıda malzemelerini getiren Şerif Kaya, asker ve polise desteklerini göstermek için geldiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X