Güzel başlasın

İkinci yarının ilk maçında yarın deplasmanda Bornova Anadolu Lisesi ile karşılaşacak İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı, karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp hem ilkyarının rövanşını almak hem de ikinci yarıya iyi başlamak istiyor.

Güzel başlasın

SADULLAH ORGAN

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin ilkyarısında yakaladığı başarılı grafiği ikinci yarıda da sürdürmek isteyen İnegöl Belediyespor’da Bornova Anadolu Lisesi maçı hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. İkinci yarının ilk maçında yarın deplasmanda Bornova Anadolu Lisesi ile karşılaşacak olan Bursa ekibinde Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, “İlkyarıda başarılı sonuçlara imza attık. Devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, ikinci yarıya hazır hale geldik” dedi.

ZOR GEÇECEK

İlkyarının ilk maçında evlerinde ağırladıkları Bornova Anadolu Lisesi’ne mağlup olduklarını anımsatan Ali Bahadır Aksoy şöyle konuştu: “Şimdi kesinlikle ve kesinlikle 3 puan almak için İzmir’e gidiyoruz. Zor bir ikinci yarı bizi bekliyor. Bazı takımlar oyuncu takviyesi yaptı. Çok zor bir ikinci yarı bizi bekliyor. Taraftarlarımız en büyük destekçimiz. Onların desteğiyle beraber üstesinden geleceğiz. Hedefimiz ilk 8 içinde yer alıp play-off’a kalmak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X