Güzel bitirelim

B Grubunda 5’te 5 yaparak liderliği garantileyen yeşil beyazlılar, Eskişehir karşısında da fire vermek istemiyor. Atatürk Stadı’ndaki mücadele 18.00’de başlayacak.

Güzel bitirelim

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubundaki son maçında bugün Eskişehirspor’un konuğu olacak. Eskişehir Atatürk Stadı’nda 18.00’de başlayacak olan randevuyu Murat Erdoğan yönetecek. Grup’ta şuana kadar fire vermeyen ve 5’te 5 yaparak farkını ortaya koyan yeşil beyazlılar, ikincilik için yarışan rakibini yenerek 18 puanla noktayı koymak istiyor.

GENÇLER SAHAYA

İki takım arasında bu sezon lig’de oynanan karşılaşmayı yeşil beyazlılar 2-0 kazanmış, kupadaki ilk randevuda da 4-1’lik skorla gülmüştü. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun tıpkı son Tepecikspor maçında olduğu gibi bugün de sahaya yedek ve genç isimlerle çıkması bekleniyor. Eskişehirspor’a ise gruptan çıkabilmesi için beraberlik yeterli olacak.

A-SPOR 16.00 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X